Hey,

Mijn naam is Nathalie, 31 jaar, mama van 2 jonge kinderen en in het dagelijkse leven werk ik, naast Personal Coach, als opvoedster.  Je lekker in je vel voelen is belangrijk, voor je mentale gezondheid. “Een gezonde geest in een gezond lichaam”, dat werkt langs twee kanten. Zelfzekerheid leidt tot meer draagkracht.

Diëten of mezelf iets ontzeggen werkt bij mij tijdelijk, maar uiteindelijk geef ik het op en herval ik. Daarnaast heb ik in het verleden veel geld uitgegeven aan specifieke ‘sport’-hypes, die ook weer tijdelijk goed werken, maar duur zijn om je hele leven te doen. Ik ging op zoek naar iets haalbaar, betaalbaar en vooral: met blijvend resultaat.

Hoe dan wel tot blijvende resultaten komen? Het antwoord is simpel : je levensstijl aanpassen. En hoe je dat doet, daar ligt de uitdaging. Ben je klaar om die uitdaging aan te gaan? Wat heb je dan nodig: Wilskracht en doorzettingsvermogen. De wil is er meestal wel, maar het doorzetten is de uitdaging. En dat is nou juist waar ik jou mee kan helpen. Naast Personal Trainer mag je me gerust zien als Personal Sport & food Buddy.