Mijn aanbod

Ik werk niet met specifieke diëten of producten. Waar het bij ‘Every Body’ om gaat is een ‘normale’ gezonde en haalbare levensstijl. Ik bied geen wondermiddeltjes voor gewichtsverlies of spieropbouw. Het vraagt doorzettingsvermogen, je kan er niet om heen. Wat bied ik dan wel? Een No-nonsense aanpak. De juiste begeleiding, een ton motivatie om je doel te bereiken, een luisterend oor op uitdagende momenten. We werken samen naar je doel.

Op gebied van trainingen kan je rekenen op een aanbod van oefeningen in een trainingsschema die helpen om je doel te bereiken en hoe je deze correct uitvoert. Hoe ‘push’ ik mezelf net iets meer om er te geraken? Je kan bij mij terecht voor zowel krachttraining als HIIT.

Wat betreft voeding bereken ik met jou de hoeveelheid en onderverdeling in voedingsstoffen die je nodig hebt om je lichaam optimaal te doen functioneren. We gaan op zoek naar de juiste energiebalans. Ik bied je een ruim gevarieerd voedingsschema met recepten van makkelijke, snelle en gezonde gerechten. We passen dit samen aan zodat je kan blijven genieten op een verantwoorde manier.

Sport je graag alleen met een personal trainer of  kom je liever samen met je partner, een vriend/in, zus/broer….? Train je graag thuis, buiten of in mijn trainingsruimte? Het is wat jij verkiest.

Voor meer info stuur gerust een bericht of bel naar +32 (0) 487 85 96 25.

Wat anderen zeggen

De begeleiding bij Every Body personal training is absoluut top! De persoonlijke aanpak, de motiverende gesprekken en de nauwe/geduldige aanpak van Nathalie is een grote meerwaarde om je doelen te bereiken. Door haar professionele aanpak en comfortabele omgeving voelde ik mij direct op mijn gemak. Nathalie geeft je dat extra duwtje in de rug zodat je er helemaal voor gaat. Ze laat je de juiste houding aannemen tijdens een oefening zodat je erin slaagt om spiergroepen efficiënter te trainen.

Mieke L.

Wat anderen zeggen

Nathalie is een personal coach die mensen weet te motiveren en zich op hun gemak laat voelen. Ze biedt een trainingsschema op maat en weet te corrigeren waar nodig. Ze zorgt ervoor dat je op je gemak bent en geeft je de nodige boost om door te zetten. Haar oefeningen zijn opbouwend, variërend en intensief. Kort en krachtig, net wat ik nodig heb om door te blijven gaan.

Ted

Start now!